2010. május 12., szerda

SL7B - Boldog születésnapot!

Elérkezett a sokak által várt, talán egyik legnagyobb esemény Second Life's seventh birthday celebration avagy a SL7B.

Bizony immár hetedik évét tapossa ez a világ, töretlen népszerűséggel és fellendüléssel. Nem is olyan rég tették közzé a 2010-es év első negyedévi kimutatásait, amiket pontról pontra tényekkel, adatokkal igazolnak. Joggal erősítik meg bennünk azt az elképzelést, hogy egy sikeres és népszerű dolog részesei vagyunk.

Az évente megrendezésre kerülő születésnapi ünnepségsorozatnak idén az "Unexpected Collaborations" jelmondatot adták, véleményem szerint igen találóan. Jelenleg is tart a láthatóan növekvő, és szélesedő marketing stratégia, amely nyilvánvalóan meg fogja hozni hatását, remélhetőleg még többen fognak csatlakozni, hogy részesei legyenek ennek a világnak.

Az erről szóló legújabb közlésük is ezt bizonyítja, találóan hangsúlyozva mennyire fontos az együttműködés mindenki között. Ahogy írják is számos közösségi tér mutatja, hogy mennyire is jól működik ez az egyes csoportok, lakók között. Mindenki a saját érdeklődési körében valamit hozzáad, legyen az építés, valamilyen üzlet vagy egy klub ahol baráti társaságok rendszeresen összejönnek bulizni, beszélgetni, legyen az virtuális sport vagy valamilyen bemutató stb. mind mind hozzájárulnak az "SL" színesebbé tételéhez.

Az SL7B keretén belül lehetőség nyílik, hogy a lakók 512-es illetve 1024-es földeken kiállításokat rendezzenek, továbbá számos program, élő Dj-k, koncertek várják az érdeklődőket 20 sim területen!

Az ünnepség pontos időtartama: 2010. Június 21 - 27.

Minden évben nagy élmény, talán a legnagyobb központi megrendezésű esemény. Barátságos hangulat, a legkülönbözőbb avatarok találkozása, hogy együtt ünnepeljenek.

Mit is mondhatnék még: Boldog születésnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése