2010. április 9., péntek

Járulékos apróságok

Nem sokkal SL2 megjelenése után néhány apróság is módosításra került, mint például a ToS nagyon helyes módosítása, új kezdő avatarok illetve a Welcome Island.

A kezdő avatarokról csak annyit, hogy véleményem szerint nagyon jók lettek, szép kidolgozottabb avik, néhányukra ha nem tudod előre meg se mondanád, hogy alap. Ezeket természetesen az inventben automatikusan meg is találhatjuk :)

A Welcome Island és a Discovery Island futurisztikus, egyszerű és célravezető lett. Nagyon jók a szobák az első lépések megtételét igencsak leegyszerűsítik. Azonban sokan nem jutnak tovább. Igen kemény, de áldásos munka a mentoroké. Itt ugyebár sokszor találkozhatunk velük, akik önszántukból segítenek az újaknak. Nem is kell nagy dolgokra gondolni, bizony egy pár segítő szó, egy kis eligazítás az elején sokak számára a maradást jelenti.

Én is találkoztam már ott olyan személyekkel, akik az utolsó szobában lehangolva közölték ez nem nekik való, azt se tudják hogyan lehet tovább menni stb. Ilyenkor ha nincs ott épp valaki aki ad egy pici lökést sokan tényleg kilépnek, de ha az emberek egy kis kedvességgel találkoznak az elején elgondolkoznak rajta, talán nekik is van itt keresnivalójuk, és bátrabban mernek elindulni felfedezni ezt a világot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése