2009. október 2., péntek

Nehéz kezdet? Ne add fel!

Mindenbizonnyal sokan nem rendelkeznek a legújabb technológiájú számítógépekkel, vagy erősebb tipusú konfigurációkkal. Ez igazából nem lenne probláma ha itt nem lenne szükség rá. Igen gépigényes dolog itt tevékenykedni, de van megoldás kisebb erőforrásokkal is jelen lenni.

Elsősorban a file, preferences menu, graphics fülét javasolnám a beállitások mérséklésére amelyet bejelentkezés előtt is testreszabhatunk. A Custom négyzet kipipálásával számos opciót állithatunk be, kis próbálgatással viszonylag könnyen, saját lehetőségeinkhez igazíthatjuk a grafikát. Természetesen ezzel a minőségi megjelenés csökkenhet, de ez ezzel jár.

Továbbá itt említeném meg a különböző alternatív kliensek lehetőségét. Fontos, hogy csak megbízható forrásút használjunk. A sima alap kliens mellett használható a Release Candidate illetve egy Snowglobe nevezetű is. Mindkettő a hivatalos oldalról letölthető.

Nemrégiben megjelnt kliens az úgynevezett "Greenlife Emerald" amely elsőre megnyerő lehet számos új funkciójával azonban ha kicsit megvizsgáljuk már meggondolandó a használata feltűnő töltési lassúsága miatt.

Tehát van lehetőség hogy minél szélesebb körben használható legyen ez a világ, és ha nem megy elsőre ne keseredjünk el, sokszor ezeken a kis beállitásbeli nüanszokon is sok múlhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése